Gastronomie je v dnešní době obor s největší fluktuací zaměstnanců vůbec. S námi jí ovšem nebudete muset řešit, protože po odchodu jednoho okamžitě dodáváme druhého zaměstnance a Vy tak nikdy nebudete pod stav nutný k bezproblémovému chodu Vašeho podniku.
Pomocník úklidu
Pomocník v úklidu má na starosti udržování pořádku a čistoty nejen v kuchyni, ale v celém podniku. Mytí nádobí, úklid podniku i kuchyně, vytírání a příprava podniku na další pracovní den.
Pracovník pomocných prací v kuchyni
Pracovník pomocných prací v kuchyni má na starosti přípravu surovin na vaření. Krájení surovin jako cibule, škrabání brambor a další kořenové zeleniny, umývání zeleniny a další pomocné práce.
Pracovník studené kuchyně
Pracovník studené kuchyně má na starosti přípravu studených pokrmů. Studená kuchyně je velmi využívaná například při rautech, kdy jsou stoly plné různých druhů chlebíčků a baget, ale i při přípravě předkrmů nebo salátů v restauracích.
Pomocný kuchař/ka
Pomocný kuchař je pravá ruka kuchaře a plní veškeré jeho pokyny. Snaží se kuchaři maximálně zjednodušit práci a připravit vše potřebné. Uvaří brambory, rýži nebo nakrájí maso tak, aby se kuchař nemusel podobnou prací zdržovat a mohl se soustředit čistě na přípravu těch nejlepších jídel.
Kuchař/ka
Kuchař zodpovídá za vytvoření vhodné skladby jídel, sestavení jídelního lístku, zajištění a kontroly surovin nezbytných k přípravě a následné přípravě pokrmů. Zároveň udržuje v kuchyni čisté prostředí a dohlíží na kvalitu a čerstvost surovin.
Cukrář/ka
Cukrář má na starosti výrobu dortů, dezertů a ostatních cukrářských výrobků. Dále přijímá, kontroluje a skladuje potřebné suroviny, ze kterých se následně dorty vyrábí. Po dokončení výrobků je následně dozdobí a připraví k prodeji.
Pekař/ka
Vyrobí všechny známé druhy pečiva a ostatní pekařské výrobky. Přijímá, kontroluje a následně naskladňuje suroviny pro výrobu pečiva. Zároveň má dohled nad kompletním procesem výroby. Výsledné upečené výrobky následně zkontroluje a připraví je k prodeji.
Řezník
Přijme, zpracuje a upraví jakékoliv maso se mu dostane do rukou. Zároveň maso dále porcuje, balí a připraví ke skladování nebo z něj připraví masné a lahůdkářské výrobky. V případě potřeby může zajistit i následný odborný prodej zákazníkům.